Nieuwsbericht

Schrijf je in: Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2021

Profielfoto van Barbara Hasselaar
31 mei 2021 | 1 minuut lezen

De laatste jaren zien we steeds meer waardering ontstaan voor onze openbare ruimte. En daar kunnen we vanuit beheer nog meer waarde aan toevoegen; veiligheid, participatie, duurzaamheid, toegankelijkheid, betrouwbaarheid en samenwerking. NCBOR 2021 staat daarom in het teken van “Beheer met meerwaarde".

Meerwaarde creëren
We zien hoe data en nieuwe inwinningstechnieken ons nieuwe inzichten geven die helpen om beter ons beheer en onderhoud te plannen, risico’s in te schatten en de samenwerking te zoeken met andere partijen. Werken volgens de principes van assetmanagement maximaliseert de waarde van alles wat we buiten doen. Je spreekt de juiste taal met elke doelgroep.

Als beheerder ken je de openbare ruimte als geen ander en weet je hoe je samen met de gebruikers, samenwerkende partijen en je eigen organisatie het optimale uit de openbare ruimte haalt. Je weet meerwaarde te creëren.

Tijdens NCBOR 2021 nemen we je graag mee langs diverse onderwerpen die jou gaan helpen nog meer uit beheer te halen. Tools, kennis en een prachtig netwerk die jij kunt gebruiken om je werk makkelijker, beter én leuker uit te voeren. Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte is daarmee van absolute meerwaarde!

Doe je mee?

Schrijf je alvast in en we zien elkaar op 25 november in De Traverse in Helmond!