Profielfoto van Jan Knol

Jan Knol

Uitlijning profielfoto

Functie: Kenniswerker RAW en Basisspecificaties
Kennis over: Geluid, Gezonde Leefomgeving, Infrastructuur, Wegbouwkunde, Beeldkwaliteit in RAW, Contractdata (linked data platform, basisspecificaties..), RAW 2020, RAW voor de gww- en groensector
Lid sinds: 12-11-2019

Over Jan

Tot 2001 vooral werkzaam geweest voor I-bureaus van decentrale overheden. In verschillende rollen als sr. adviseur, projectmanager en leidinggevende, en zowel voor grote gemeente als middelgrote gemeenten.

Mijn hart ligt bij stedelijke infrastructuur: de samenhang tussen de verschillende beleidsvelden; de uitdagingen door de noodzakelijke afstemming en samenwerking in beleid en uitvoering in de vele vakgebieden als RO, Verkeer, Wegen, Groen en Milieu. En dat alles in een openbare ruimte waar het vaak woekeren is met ruimte. Een ware uitdaging om daar samen een succesvolle openbare ruimte van te maken, met een goed oog voor beheer!

In de periode dat ik nu werkzaam ben bij CROW heb ik mij mogen inzetten op alle vakgebieden van CROW. Mijn brede affiniteit en nieuwsgierigheid is daar debet aan. De winst die je kunt boeken op het terrein van Milieu en slimmer Contracteren hebben in mijn werkervaring ook altijd een rol gespeeld. De laatste jaren ligt mijn focus op Aanbesteden en Contracteren. Met accent op de ontwikkeling naar Linked (Contract)Data, met de uitdaging om Data herbruikbaar en uitwisselbaar te maken voor de vele partijen die betrokken zijn bij het bouwproces.

Bijdragen van Jan

Jan Knol heeft in totaal 3 items bijgedragen.

Item Type Datum
Nieuwsbericht 22-06-2021
Nieuwsbericht 06-04-2021
Nieuwsbericht 30-11-2020