Activiteit

Verkenningsmiddag Straatmeubilair in RAW

27 september
Dinsdag 27 september 2022
13:30 tot 16:00
Themabijeenkomst
Profielfoto van Barbara Hasselaar
1 minuut lezen

Graag verwelkomen wij jullie op 27 september 2022 bij CROW in Ede voor de: ‘Verkenningsmiddag Straatmeubilair in RAW’.

Via verschillende kanalen krijgen wij signalen door dat het onderwerp ‘straatmeubilair’ wordt gemist in de RAW-systematiek. Tijd voor actie. Dit doen wij niet alleen, maar juist graag samen met jullie als RAW-gebruikers.

Tijdens de verkenningsmiddag lichten wij kort toe wat er op dit gebied al wél in de RAW-systematiek is opgenomen. Arno Dijkstra van Roelofs groep licht vanuit de praktijk toe wat wenselijk is om op te nemen in de RAW-systematiek als het gaat om straatmeubilair en zal ook de ervaring vanuit de aannermer met ons delen. Vervolgens gaan wij in groepen uiteen om te praten over wat de verzamelterm ‘straatmeubilair’ behelst, waar ontbrekend ‘straatmeubilair’ in de RAW-systematiek moet worden ondergebracht en wat de kostenbepalende factoren zijn die zeker moeten terugkomen in de desbetreffende nieuwe resultaatsverplichtingen.

Deze verkenningsmiddag is een opmaat naar een nog samen te stellen groep RAW-deskundigen die dit onderwerp, mét input uit de verkenningsmiddag, samen concreet gaan uitwerken.

Middels deze 2-traps sessie hopen wij de teksten voor de gebruikers van de RAW versneld gereed te hebben.

We hopen jullie te ontmoeten op 27 september bij CROW in Ede.

Bekijk hier het programma en meld je direct aan voor de bijeenkomst.

Mark van der Sluys & Tom de Water
Projectmanagers RAW

Locatie

Horaplantsoen 18
6717LT Ede
Nederland