Activiteit

Opleiding Directievoering UAV voor de GWW

20 oktober
20 oktober 2022
09:30 tot 16:30
Cursus
Profielfoto van Rob van Maanen
1 minuut lezen

Wil je op juiste wijze invulling kunnen geven aan de rol van directievoerder UAV in de grond-, water- en wegenbouw? Deze vierdaagse opleiding helpt (huidige, maar ook toekomstige) directievoerders bij werken op basis van de UAV beter voor te bereiden op hun taak en beter verankerd te zijn in de UAV/RAW regelgeving. Deelnemers die het bijbehorende examen met goed gevolg afleggen, worden door CROW opgenomen in een openbaar register met gediplomeerde Directievoerders UAV in de GWW.

Voor wie is deze opleiding? 
Deze vierdaagse opleiding inclusief examen is gericht op directievoerders die zich verder willen verdiepen en bekwamen in de rol van directievoerder UAV en de (juridische) verankering van het proces in een GWW-werk.
De opleiding is ook bedoeld voor mensen met “ruime ervaring” in UAV/RAW-gerelateerde werkzaamheden zoals bijvoorbeeld toezichthouders en uitvoerders.

Let op: Deze opleiding is bedoeld voor mensen met “ruime ervaring” in UAV/RAW-gerelateerde werkzaamheden. Doe de test om te kijken of jij voldoende ervaring hebt.

Bekijk hier alle informatie over deze cursus en meld je aan!

Locatie

Bastion 73
3905 NJ Veenendaal
Nederland