Nieuwsbericht

Praktijkmiddag Bouwteams - 14 december

Profielfoto van Barbara Hasselaar
3 november 2023 | 2 minuten lezen

CROW organiseert voor het eerst een Praktijkmiddag Bouwteams op 14 december 2023 voor wie aan de slag is met de samenwerkingsvorm bouwteams en zijn of haar kennis over bouwteams wil verdiepen door met CROW-experts en vakcollega’s praktijkervaringen uit te wisselen.

Een prettige samenwerking tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer is altijd fijn. Dat is de reden dat er veel interesse is voor de samenwerkingsvorm Bouwteams. De gezamenlijkheid waarmee opdrachtgever en -nemer een project uitwerken staat hierbij namelijk centraal. Maar hoe gemakkelijk kun je nu eigenlijk samenwerken in een bouwteam? Niet alles zal direct goed verlopen in de praktijk. Om je hierbij te ondersteunen en je kennis verder te verdiepen, organiseert CROW Academie voor het eerst de Praktijkmiddag Bouwteams op 14 december 2023.

Er is veel animo om samen te werken in bouwteams. Naast de cursus Twee-fasen aanbesteden: Bouwteams heeft CROW al verschillende activiteiten georganiseerd om deze samenwerkingsvorm uit te diepen. Zoals een Masterclass Bouwteams en hebben we zelfs de eerste podcast opgenomen.

De theoretische basis leggen is een ding, maar wat zegt dit ons over de toepassing in de praktijk? Hoe worden ‘geleerde’ zaken toegepast, waar loop je in de praktijk tegen aan, welke vragen heb je? Na het volgen van een cursus is het goed toepassen in de praktijk de volgende horde die genomen moet worden. Waarom zou je dit alleen doen? Het is veel beter – en leuker – om praktijkervaringen met elkaar te delen en zo te leren van elkaar.

Voor wie?

Deze praktijkmiddag is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de voorbereiding of de uitvoering van een bouwteam en een theoretische basis over dit onderwerp heeft in de vorm van bijvoorbeeld de cursus Twee-fasen aanbesteden: Bouwteams, de basiscursus en verdiepingscursus Aanbesteden of de leergang Contractmanagement voor de infra en GWW. Tijdens deze middag komen verschillende praktijkcases aan de orde en kan je jouw ervaringen delen in een kleine groep van maximaal 25 vakcollega’s.

Praktijkmiddag Bouwteams

  • Datum: 14 december 2023
  • Tijdstip: 13.00-17.00 uur
  • Locatie: CROW, Ede
  • Aantal deelnemers: minimaal 12 en maximaal 25

Info en aanmelden