Nieuwsbericht

De Leergang Modern Contracteren in een nieuw jasje!

Profielfoto van Rob Luiten
30 november 2023 | 2 minuten lezen

De Leergang Modern Contractmanagement heet vanaf nu:

  • de Leergang Contractmanagement voor de Infra en GWW.

Nu vraag je je zeker af wat dit betekent voor de leergang zelf. Deze vragen beantwoord Marieke Aarsen, educatief uitgever in een interview over de vernieuwde leergang.
Lees hier het interview of bekijk de vernieuwde Leergang Contractmanagement voor de Infra en GWW.

Deze compacte en intensieve tiendaagse cursus geeft professionals een goede basis voor het werken met contractvormen binnen in de infra/GWW-sector. In deze cursus leer je welke contractvormen er zijn, welke voor- en nadelen ze hebben, en welke contractvorm zich leent voor een project. Daarnaast doe je kennis op van onderwerpen die bij elke contractvorm relevant zijn. Daarbij krijg je inzicht in de diverse aspecten van het gehele proces van specificeren, aanbesteden en contractmanagement We besteden ook aandacht hoe je een sparringpartner bent in het proces en hoe je gelijkwaardig kan samenwerken.

De Leergang Contractmanagement in de bouw en infra is voor alle professionals die werkzaam zijn in de infra/GWW-sector. De leergang is zowel voor opdrachtgevers als voor opdrachtnemers interessant om zich meer te verdiepen en te verplaatsen in elkaars rol, positie en vraagstukken. De cursus behandeld diverse contractvormen, waardoor je kan instromen onafhankelijk van het type contractvorm waarmee je organisatie nu werkt.

Deelnemers aan deze cursus hebben de volgende functies/rollen:

  • projectmanager
  • projectleider
  • ontwerper
  • inspecteur
  • toezichthouder en directievoerder en/of vervullen rollen in kwaliteits-, inkoop-, kosten-, risicomanagement processen.

Kennisniveau: hbo werk- en denkniveau, circa vijf jaar ervaring in de infra/GWW-sector en bij voorkeur met aanbesteden en/of contractmanagement.

Weten wat je leert? Dat lees je op het CROW Opleidingsportaal.