Nieuwsbericht

RAW Cursussen gaan zo veel mogelijk online door

Profielfoto van Barbara Hasselaar
29 maart 2021 | 1 minuut lezen

Heb jij je ingeschreven voor een cursus of opleiding met een startdatum voor 10 mei 2021? Dan zetten wij cursussen en opleidingen zo veel mogelijk om naar online. 

Voor RAW betreft dit de volgende cursussen:

  • Uitvoeren met RAW Online
    Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van RAW? De cursus Uitvoeren met RAW Online is een verdieping en verbreding van de Basiscursus UAV en de Basiscursus RAW. Je krijgt aan de hand van praktijksituaties probleemstellingen voorgelegd. Met behulp van de Standaard RAW Bepalingen 2020 en UAV 2012 ga je de situaties beoordelen, uitwerken en oplossen.
  • Basiscursus RAW Online
    Werk je dagelijks met RAW-bestekken? Vergroot dan je kennis van RAW met de Basiscursus RAW Online. Door de complexe situaties, tracés en constructies bij GWW-projecten zijn duidelijk afspraken noodzakelijk. De RAW-systematiek vormt een veelzijdig stelsel van administratieve en technische voorwaarden voor alle soorten bouwcontracten. Dit biedt opdrachtgevers en opdrachtnemers in de GWW- en groensector een kader om duidelijke afspraken te maken en deze goed vast te leggen in een bestek. Tijdens de Basiscursus RAW online leer je alle beginselen van de RAW-systematiek.

​Voordelen online cursus

  • Overal cursussen volgen
  • Bespaar tijd, energie en kosten
  • Efficiënt leren in 1 of meerdere dagdelen

Heb je een vraag? 

CROWtelefoon.jpg Neem dan contact met ons op van ma t/m vrij tussen 08.00 uur tot 16.30 uur via 0318 - 69 98 88 of cursus@crow.nl