Nieuwsbericht

50 jaar RAW!

Profielfoto van Barbara Hasselaar
10 januari 2022 | 1 minuut lezen

Op 23 februari 2022 blaast RAW 50 kaarsjes uit. Reden genoeg voor een feestje. En niet zomaar een feestje, maar een heel jaar lang feestelijke activiteiten in het kader van het 50-jarig bestaan. Met als hoogtepunt een congres op donderdag 9 juni, dus zet die alvast in je agenda!

Achter de schermen wordt al wekenlang hard gewerkt aan alle voorbereidingen voor een feestelijk 2022. Want het 50-jarig bestaan mag gevierd worden. En dat doen we graag met onze collega’s, klanten, relaties en wie zich verder verbonden voelt met RAW.

We hangen de slingers alvast op

Om te beginnen is er een feestelijk logo ontwikkeld. Of eigenlijk logo’s. Want RAW heeft naast het sublabel dat onder CROW valt ook een eigen logo. En voor de gelegenheid hebben we beide logo’s voorzien van een feestelijk tintje. Dan hangen de slingers alvast.

Logo-s.png 

RAW 50 jaar congres

Zoals eerder genoemd kun je in ieder geval donderdag 9 juni alvast in de agenda reserveren. Want dan is het RAW 50 jaar congres, dat zal plaatsvinden in de Mauritskazerne Ede. Uiteraard volgt er nog een officiële uitnodiging, maar de agenda alvast vrij plannen kan geen kwaad.

Verdere plannen voor 2022

We trekken het land in met de ‘RAW Roadshow’, organiseren verschillende inhoudelijke sessies en delen door het jaar heen interessante weetjes. Maar, er staat nog veel meer op de agenda. Verrassingen die we nu nog niet zullen prijsgeven.

Inhoudelijke plannen

Wat we wel alvast met je kunnen delen is dat we naast alle feestelijkheden ook graag gedegen plannen met elkaar maken. Zo komen we in september 2022 met een 2e jaarrelease, willen we meer en beter inzetten op klantcontact, willen we meer bestekscontroles uitvoeren en willen we beter zichtbaar zijn voor RAW-professionals.

Wil je weten wat we nog meer van plan zijn? Houd dan zeker RAW.nl in de gaten!