Nieuwsbericht

Eerste aflevering RAW 50 jaar Podcast beschikbaar!

23 mei 2022 | 1 minuut lezen

Ter ere van het 50-jarig bestaan van RAW worden gedurende het jaar allerlei feestelijk initiatieven ontwikkeld om deze mijlpaal te vieren. Zo is er een heuse RAW 50 jaar Podcast serie ontwikkeld. In deze serie wordt je meegenomen in de RAW 50 jaar reis. Er zullen gesprekken zijn met RAW collega’s van het eerste uur, er worden inhoudelijke thema’s uitgediept en je wordt voorzien van de laatste RAW nieuwtjes en wist-je-datjes. Luister hieronder naar aflevering 1!

Vaste hosts Tim Aarsen en Barbara Hasselaar stellen zich voor en gaan in deze eerste aflevering in gesprek met (oud-)directeuren van CROW Kees Nije (1989-2002), Iman Koster (2002-2019) en Pieter Litjens (2019-heden). Zij hadden het met elkaar over de ontwikkelingen in de afgelopen 50 jaar, de impact op Nederland en hun toekomstperspectief op RAW.

 

De komende tijd zullen steeds nieuwe afleveringen van de RAW 50 jaar Podcast gereleaset worden. Heb jij als luisteraar een idee of een wens voor een onderwerp? Neem dan contact op met host Barbara Hasselaar.

HomeGroepenRAW Vacatures