Nieuwsbericht

Jubileumeditie Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte: Grenzeloos verbinden

Profielfoto van Barbara Hasselaar
21 februari 2023 | 1 minuut lezen

Grenzeloos Verbinden

Graag heten wij je op 30 maart welkom in Den Haag voor de 10e editie van het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte!
Tijd dus voor een feestje.

De jubileumeditie van het NCBOR wordt in samenwerking met gastgemeente Den Haag, de City Deal Openbare Ruimte, en natuurlijk de netwerken CROW Levende Stad en iAMPro georganiseerd in de wijk De Binckhorst in Den Haag. 

Met het thema ‘Grenzeloos Verbinden’ kijken we vooruit naar de kansen die er liggen op het gebied van beheer openbare ruimte en kijken we ook terug op 10 jaar ervaring en kennis delen, innoveren en elkaar ontmoeten en verder helpen in het vakgebied beheer openbare ruimte. De verbinding tussen beheer en ontwerp, boven- en ondergrond en met onze toekomstige generatie vakgenoten. De inhoudelijke sessies zijn allemaal voorzien van één of meerdere verbindingen. Welke dat zijn lees je terug op de congres website van NCBOR.

RAW en NCBOR
Ook vanuit RAW zullen wij aanwezig zijn op deze dag. Heb je vragen, wensen of ideeën hoe we met RAW nog meer kunnen verbinden? Of een goede samenwerking kunnen bieden aan de hand van een RAW-contract? Kom dan vooral naar deze inspirerende dag en ontmoet je vakgenoten.

Meer weten over het gehele programma en je aanmelden?
Dat kan hier. Tot ziens op 30 maart in Den Haag!