Nieuwsbericht

CROW vacature: Adviseur RAW gebruikersondersteuning

25 oktober 2019 | 2 minuten lezen

CROW wil ook in de toekomst hét kennisplatform van Nederland zijn op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, contracteren en aanbesteden. Binnen het team Contracteren RAW is er plaats voor een:

Adviseur RAW gebruikersondersteuning op het gebied van de RAW-systematiek en infrastructuur die zich met name bezig gaat houden met:

 • Het overdragen van informatie door het verzorgen van workshops en trainingen
 • Het bemannen van de helpdesk om klanten te gaan helpen met de beantwoording van hun vragen
 • Het adviseren over en controleren van de RAW-systematiek in bestekken

Je brengt hierin mee:

 • plezier hebben in het delen van jouw kennis en in  het verzorgen van workshops en trainingen, door klanten met vragen te helpen en informatie over te dragen vanuit jouw eigen vakinhoudelijke kennis klantvragen en -behoeften goed weet te doorgronden
 • op de juiste manier jouw advies- en luistervaardigheden in te zetten
 • gericht zijn op het behalen van gestelde doelen
 • een afspraak-is-afspraak mentaliteit
 • flexibel in denken én handelen
 • altijd gericht op samenwerking, zowel intern als extern, je bent hierin constructief is ten dienste van het team

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naast bovengenoemde kwaliteiten heb je:

 • een HBO-werk en denkniveau op het gebied van  Civiele Techniek of  Bouwkundeminimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van aanbesteden en contracteren in de GWW sector,
 • ervaring in het opstellen of uitvoeren van RAW-bestekken en de UAV 2012,
 • affiniteit in het ontwikkelen, beheren én verzorgen van cursussen en trainingen,
 • affiniteit heeft om vanuit de regelgeving de diepte in te gaan.

Hoe werk je bij CROW ?

Binnen CROW werken we met 14 zelforganiserende teams. Je rol binnen het team Contracteren RAW betreft de wensen van onze klanten en stakeholders te vertalen naar het door ontwikkelen en verbeteren van RAW. Het doel is om onze doelgroepen – overheden, adviesbureaus, aannemers – een compleet kennispakket op het gebied van aanbesteden en contracteren te bieden. Deze kennis vinden onze klanten in de CROW Online Kennismodules, publicaties en webtools, waarmee CROW inmiddels meer dan 150.000 professionals bereikt.

Als deskundige op het gebied van RAW draag je bij aan de (door)ontwikkeling van CROW-producten en -diensten en toepassing daarvan. Je geeft regelmatig presentaties tijdens workshops en congressen om CROW te profileren op het vakgebied. Daarnaast treed je als docent op. Je werkt in een team waarin ieder teamlid een bijdrage levert aan de te behalen teamresultaten.

En wat biedt CROW jou?

CROW biedt volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, op basis van jouw ambities. Jouw eigen ondernemerschap en positieve bijdrage aan de organisatiedoelstellingen zijn hierbij van belang. Het is essentieel dat jij je thuis voelt in een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Naast een prima salaris biedt CROW aantrekkelijke, eigentijdse arbeidsvoorwaarden, zoals een Benefitshop, een individueel opleidingsprogramma en pensioenopbouw. Maar bovenal biedt CROW je de kans om jouw kennis en expertise verder te ontwikkelen in een gemotiveerd team van kennisprofessionals. Zodat jouw kennis hét verschil maakt voor de inrichting van Nederland

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Jacques Teunissen, Team Contracteren RAW, tel: 06-206 587 67, e-mail:  jacques.teunissen@crow.nl
En wil je direct solliciteren? Dan kun je dat online doen via: werkenbijcrow@crow.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure kan je stellen aan Christian Versteeg, Corporate Recruiter (christian.versteeg@crow.nl).

HomeGroepen