Nieuwsbericht

Online seminar: 4 jaar Green Deal DGWW 2.0

Profielfoto van Barbara Hasselaar
4 februari 2021 | 1 minuut lezen

Wat is er nu op het gebied van duurzaamheid in spoor-, grond-, water- en wegenbouwprojecten bereikt? Wat ging er goed? Wat minder? Wat hebben we gemist? Tijdens een gratis online seminar op 11 februari blikken we graag met je terug en vooruit op deze vier jaar met diverse gasten, waaronder keynote Jan Rotmans en gespreksleider Aldith Hunkar. Mis het niet en meld je nu aan!

Wat is de Green Deal Duurzaam GWW? 

De Green Deal Duurzaam GWW heeft als ambitie om duurzaamheid een integraal onderdeel te laten zijn van spoor-, grond-, water- en wegenbouw projecten. Om dit te realiseren is er de praktische Aanpak Duurzaam GWW. Deze werkwijze maakt duurzaamheid in GWW-projecten concreet zonder vooraf voor te schrijven hoe de duurzaamheidswinst behaald wordt. Dat kan per project verschillen.

De Green Deal Duurzaam GWW 2.0 liep officieel af op 31 december 2020. Omdat er nog een flinke weg te gaan is om een en ander daadwerkelijk te realiseren, worden er in 2021 vervolgafspraken gemaakt om het gedachtengoed van Duurzaam GWW en de Aanpak Duurzaam GWW te continueren en in de praktijk toegepast te krijgen.

Lees hier meer over het programma en de Green Deal Duurzaam GWW en meld je aan voor 11 februari.