Nieuwsbericht

Fonds Fysieke Leefomgeving: de kracht van collectieve kennis

7 december 2021 | 1 minuut lezen

Fonds Fysieke Leefomgeving is het fonds voor de wereld om ons heen. Zij staan voor positieve impact op de fysieke leefomgeving. U heeft misschien al kennis gemaakt met het fonds, want de inspanningen worden op steeds meer plekken in Nederland zichtbaar. Het fonds is een belangrijke speler in de wereld van openbare ruimte en infrastructuur. En zijn daarbij vooral actief als financier, verbinder en aanjager van collectieve kennis.

RAW en Fonds Fysieke Leefomgeving
De kans is groot dat u het fonds alleen kent van de ‘afdracht-optie’ in de RAW-systematiek en de CROW ProContract-systematiek. Met het vinkje aan steunt u automatisch Fonds Fysieke Leefomgeving. Vervolgens zetten zij alle bijdragen samen in om collectieve kennis te laten ontwikkelen, toepassen en verspreiden. Kennis dus waar iedereen iets aan heeft.

Alle overheden en de marktpartijen waarmee ze samenwerken, zoals advies- en ingenieursbureaus, mogen de collectieve kennis gebruiken en inzetten voor hun eigen werkzaamheden. Het bespaart tijd en geld en het bevordert samenwerking. Dat is de kracht van collectieve kennis van Fonds Fysieke Leefomgeving. 

Blijf op de hoogte, meld je aan voor de nieuwsbrief
Door je aan te melden voor de nieuwsbrief Fonds Fysieke Leefomgeving blijf je actief op de hoogte over de ontwikkelingen, deelprogramma’s en de projecten waarvoor het fonds zich in zet. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Fonds Fysieke Leefomgeving

 

HomeGroepenRAW Vacatures