Nieuwsbericht

Schrijf je nu in voor hét RAW congres!

Profielfoto van Barbara Hasselaar
22 maart 2022 | 1 minuut lezen

Zien we je op 9 juni?

Dit jaar bestaat RAW 50 jaar. Reden genoeg voor een heel jaar lang feestelijke activiteiten met op 9 juni het RAW 50 jaar congres als hoogtepunt. En jij bent uitgenodigd!
We komen met alle RAW gebruikers, opdrachtgevers en opdrachtnemers, bestekschrijvers, RAW experts en alle andere RAW betrokkenen bij elkaar in de Mauritskazerne in Ede.
Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de exacte inhoud van het programma. Maar het belooft een inhoudelijk maar zeker ook feestelijk programma te worden.

Ben je erbij? Schrijf je dan nu in en we zien elkaar op 9 juni!

                              INSCHRIJVEN


Over de locatie
De Mauritskazerne - een rijksmonument met historie
De geschiedenis van de Mauritskazerne gaat terug naar het begin van de 20e eeuw. In 1904 startte de bouw van de kazerne. De kazerne werd in Ede gebouwd vanwege de beschikbare bouwgrond en woeste ondergrond wat uitstekend diende als oefenterrein voor defensie. De Mauritskazerne kreeg de naam Infanteriekazerne. Later, in september 1934 werd de kazerne omgedoopt tot de Mauritskazerne. Vernoemd naar Prins Maurits, de zoon van Willem van Oranje. Hij werd al op 18-jarige leeftijd stadhouder en admiraal van Holland en Zeeland.


Vragen? 
Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen over het RAW 50 jaar congres? Neem dan contact met ons op via congressen@crow.nl of 0318 - 699 899. 

Hartelijke groet,
Team RAW