Nieuwsbericht

Werkgroepen actualisering RAW hoofdstukken 26 en 28 van start

Profielfoto van Henk Kuipers
31 augustus 2022 | 1 minuut lezen

14 juli 2022 was de aftrap van de werkgroepen actualisering hoofdstuk 26 Kabelwerk en hoofdstuk 28 Energie en Water bij CROW in Ede. CROW projectmanagers Henk Kuipers en Tim Aarsen kijken terug op een zeer geslaagde eerste sessie.

Het enthousiasme, de positieve reacties en de behoefte aan het verder vernieuwen en actualiseren van de twee hoofdstukken onderstreepten het belang van de aanwezigen om hier mee aan de slag te gaan. Vanuit het overleg zijn ook weer nieuwe deelnemers aangereikt.

Een deel van de bijeenkomst bestond uit een nadere toelichting en uitleg van de RAW-systematiek en het werkgroep-werk.

Dit werd door Tim Aarsen verzorgd. Ook is er nader ingegaan op de werkwijze van een werkgroep en de verwachtingen van elkaar over en weer.

Daarnaast is er praktische informatie uitgewisseld over het inrichten van de twee werkgroepen voor Hoofdstuk 26 Kabelwerk en Hoofdstuk 28 Energie en Water. Ook is er aandacht besteed aan het gebruik en beschikbaarheid van de RAW kennismodule en RAW.nl

Werkgroepleden gezocht
Omdat het twee werkgroepen betreft is er ruimte voor extra leden. Mocht er vanuit organisaties nog personen willen aanschuiven op kabel, leiding of warmte gebied zijn zij ook van harte welkom.
We ontvangen jullie gegevens graag via: henk.kuipers@crow.nl of tim.aarsen@crow.nl

In september organiseren we nog een tweede vergelijkbare sessie voor diegene die de eerste keer niet aanwezig konden zijn en voor eventuele nieuwe leden.

Meer weten over de inhoud? Lees dan het nieuwsbericht met de vooraankondiging van beide actualisaties.