Nieuwsbericht

1000 professionals bij elkaar op RAW.nl

Profielfoto van Barbara Hasselaar
22 november 2022 | 2 minuten lezen

We hebben de mijlpaal bereikt van 1000 RAW professionals die zich hebben geregistreerd op RAW.nl.
Wat mooi dat we dit in het RAW 50 jubileumjaar mogen bereiken.

De eerste registratie in het RAW 50 jubileumjaar werd op 3 januari gedaan door Ad Bood van de gemeente Hollands Kroon in Noord-Holland.
De 1000ste registratie is van Roberto Cijntje werkzaam bij Gebr. Van Kessel.
Beide heren zullen een RAW 50 traktatie ontvangen.

Maar hier stopt het natuurlijk niet. We blijven doorgaan met jullie op de hoogte brengen van alles wat er speelt op het gebied van RAW en contracteren.

En we hopen ook dat jullie ons blijven betrekken bij de wensen, ideeën of vragen die er bij jullie spelen. Met elkaar maken we van RAW.nl hét platform waar je alles vindt wat je wilt weten over RAW of contracteren.
Zo gaan we aankomend jaar weer verschillende bijeenkomsten organiseren, online en fysiek bij elkaar. Delen we weer veelgestelde vragen met jullie, nieuwe RAWeetjes, Podcasts, nieuwsbrieven en nog veel meer.

Heb je zelf een interessant thema waarover je met ons in gesprek wil, een bijeenkomst over wil bijwonen of zelfs mee zou willen organiseren? Of misschien weet je iemand die we in het zonnetje moeten zetten gezien de staat van dienst voor RAW? Laat dit ons weten!

Maar trek ook aan de bel als je inhoudelijke thema’s mist. Denk aan het thema straatmeubilair dat nu is opgepakt door signalen van jullie als gebruikers! We werken er als team RAW hard aan om de systematiek up to date te houden, jullie vragen te beantwoorden en jullie kennis bij te spijkeren tijdens een van de vele cursussen. Maar dit alles kunnen we niet goed invullen door feedback van jullie als gebruikers.

Dus mooi 1000 RAW professionals bij elkaar, maar ons werk gaat gewoon door! Ook na het mooie RAW 50 jubileumjaar.
Houd de website RAW.nl dan ook goed in de gaten voor alle activiteiten die we volgend jaar gaan organiseren.

Nog even wat RAW zaken op een rijtje

  • Voor inhoudelijk RAW vragen kun je terecht bij de helpdesk of stel je vraag bij Vraag & Antwoord op RAW.nl.
  • Vragen over cursussen? Stel deze aan de CROW cursusadministratie via 0318 - 69 98 88 of cursus@crow.nl
  • Heb je vragen over RAW.nl, input om te delen, vragen over bijeenkomsten of andere zaken? Stel deze gerust aan barbara.hasselaar@crow.nl