Nieuwsbericht

Schrijf je in voor een cursus contracteren dit voorjaar!

Profielfoto van Barbara Hasselaar
13 februari 2023 | 2 minuten lezen

CROW Academie zorgt er voor dat jij kan leren wanneer en waar je wilt om de inrichting van Nederland elke dag weer een stuk mooier en veiliger te maken.
Word dé expert op gebied van contracteren met de cursussen van de CROW Academie.

We bieden een ruim aanbod aan cursussen op het gebied van Contracteren.
Denk aan:

  • de nieuwe Verdiepingscursus RAW
  • Basiscursus RAW (ook online)
  • Uitvoeren met RAW
  • Rekenen met RAW en UAV

Bekijk hier het complete aanbod.
Weet dat veel van deze cursussen ook als Incompany variant worden aangeboden.

Wat je wil weten over de CROW Academie

Samen maken we Nederland veiliger. Dat is waar CROW voor staat. Om Nederland goed ingericht te houden, is continu onderhoud en verbetering nodig. Nu en in de toekomst. Hier zorgen wij samen met jou voor middels kennisontwikkeling maar ook door kennisdeling via een uitgebreid aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen via CROW Academie.

Word de expert in jouw vakgebied
Als opleider is het ons doel om er voor te zorgen dat jij de expert wordt in jouw vakgebied. Zo hebben wij jarenlange ervaring op allerlei terreinen en werken wij samen met bevlogen collega’s en experts uit het veld. Samen werken wij iedere dag aan vernieuwende kennisontwikkeling met als doel om Nederland samen iedere dag een stukje mooier en veiliger maken. 

Uitgebreid kennisaanbod met docenten en experts uit het veld
Onze trainingen, cursussen en opleidingen zijn altijd up-to-date, we zetten de beste praktijk docenten in en er is veel ruimte voor jouw eigen situatie en werkomgeving. Hierdoor leren we van elkaar en maken we het mogelijk om Nederland iedere dag een stukje mooier en veiliger te maken. 

Naast trainingen, cursussen en opleidingen organiseren wij bijeenkomsten en evenementen waar wij de laatste trends en ontwikkelingen delen op diverse vakgebieden. Om daarmee een plek te bieden waar vakgenoten elkaar inspireren, van elkaar kunnen leren en waar ervaringen worden uitgewisseld. 

Verschillende leervormen passend bij jou en de organisatie waar je werkt
Trainingen, cursussen, opleidingen maar ook bijeenkomsten en evenementen zijn beschikbaar in allerlei vormen, zodat er altijd een leervorm is die bij jou en de organisatie waar je werkt past. Je kunt hierbij denken aan korte online trainingen, e-learning, klassikale lessen, een combinatie van online en offline of cursussen bij jou op locatie.

Bekijk hier alle Cursussen en Opleidingen van de CROW Academie.