Nieuwsbericht

RAW Kenniscafé Asfalt

Profielfoto van Jacques van den Hoorn
20 maart 2023 | 1 minuut lezen

Op donderdag 25 mei organiseren we het RAW Kenniscafé Asfalt. We nodigen je van harte uit om deel te nemen en kennis en ervaringen met elkaar te delen op het gebied van asfalt en met name asfalt in de RAW-systematiek. Ben je erbij?

De RAW werkgroep Asfalt (WGA) heeft het initiatief voor dit Kenniscafé genomen. De WGA is een van de langstlopende RAW werkgroepen en heeft een ‘permanent’ karakter. Waarom? Met name omdat er op dit vakgebied, vooral ook in Europees verband (CEN), nog voortdurend ontwikkelingen plaatsvinden. Deze ontwikkelingen moeten ook weer vertaald worden in praktisch toepasbare (RAW-)kennis.

RAW Werkgroep Asfalt
De RAW Werkgroep Asfalt (WGA) deelt graag haar kennis tijdens het RAW Kenniscafé. Tijdens deze middag geeft de WGA inzicht in de huidige werkzaamheden en de ontwikkelingen die spelen richting de toekomst. Graag nodigen wij je uit om enerzijds kennis op te doen, maar anderzijds nadrukkelijk mee te denken en kritisch bij te dragen aan de gedachtevorming richting een duurzame toekomst. Je kunt door je aanwezigheid en input bijdragen aan de breed gedragen RAW-systematiek en deze hierdoor nog waardevoller maken. 

Thema's
Dat er ook nu nog veel ontwikkelingen op stapel staan delen we graag tijdens dit kenniscafé. Verschillende inhoudelijke thema’s staan op het programma. Denk aan bindmiddelen, verdichtingsgraad holle ruimtes, duurzaamheid en asfalt en zo verder. Ook willen  we met jullie als deelnemers het gesprek aan gaan wat je nog mist op het gebied van asfalt en RAW-systematiek, waar moet de WGA mee aan de slag volgens jou en wat moeten we nu echt gaan loslaten.

Kom je ook?
Jouw input is van belang zodat we de juiste stappen blijven zetten om inhoud (op asfaltgebied) en de systematiek (RAW) up to date te houden. We hopen je te ontmoeten op 25 mei bij de gastheer Rijkswaterstaat in Den Bosch. Zien we je daar?

Bekijk hier het programma.
Meld je vandaag nog aan!