Nieuwsbericht

Bestekschrijvers gezocht!

Profielfoto van Barbara Hasselaar
12 april 2023 | 1 minuut lezen

APRIL maand van de BESTEKSCHRIJVER

In 2023 willen we elke maand koppelen aan een specifiek RAW onderwerp of een onmisbaar onderdeel van de RAW-systematiek. Januari was de maand van de InfraTech. Februari was de maand van de  RAW-helpdesk en maart stond de spotlight op duurzaamheid in RAW.

De maand april staat in het teken van de bestekschrijver. Dit is geen echt onderwerp of onderdeel van de RAW-systematiek zelf. Maar bestekschrijvers zijn een essentieel onderdeel als het gaat om de vertaling van de systematiek naar een goed opgesteld contract.

Bestekschrijvers
Wij vinden dat deze doelgroep meer aandacht verdient. En die aandacht begint in april 2023. 
Maar om nu te zeggen dat wij heel veel bestekschrijvers op ons netvlies hebben staan? Dat valt tegen. Ook daarom willen wij via verschillende activiteiten in contact komen met een voor RAW hele belangrijke doelgroep.
​Wij willen van jullie, de bestekschrijvers, horen wat jullie nodig hebben om een nog beter bestek te kunnen schrijven. Wat missen jullie in de systematiek, wat is wellicht overbodig etc..

Daarom zijn wij op zoek naar bestekschrijvers! Ben jij een bestekschrijver en wil jij met ons en andere bestekschrijvers in gesprek. Meld je dan aan door een berichtje te sturen naar: barbara.hasselaar@crow.nl.

We gaan heel graag het gesprek met jullie aan!