Vraag
Rick Otterloo 5 maanden geleden

Gebruikers gezocht van de CROW kennismodule Contracteren en NEN Connect

Pilot CROW - NEN
Onlangs is CROW samen met de NEN een pilot gestart om te onderzoeken wat de meerwaarde is ten aanzien van het plaatsen van ‘deeplinks’ vanuit de Kennismodule Contracteren naar NEN normen en visa versa.
Door het aanbrengen van deze deeplinks ontstaat de mogelijkheid voor een klant/gebruiker om bij een verwijzing in de kennismodule contracteren (RAW) naar een NEN norm, via een link door te klikken naar NEN Connect (het digitale betaalde abonnement van NEN). Ook andersom bestaat straks de mogelijkheid om vanuit een NEN Norm door te verwijzen naar de kennismodule Contracteren (RAW).

 

Doel is: Een gebruiker kan straks dus eenvoudig van naar NEN norm naar kennis in de Kennismodule Contracteren (RAW) en visa versa.

 

Vraag: Voor deze pilot zijn we op zoek naar gebruikers van de CROW kennismodule Contracteren die óók een abonnement hebben op NEN Connect. En die graag mee willen werken aan deze pilot. Om zo het gebruik van beide diensten nog beter, eenvoudiger en meer op elkaar afgestemd te krijgen.

Mocht je dus naast een abonnement op de CROW Kennismodule Contracteren ook een abonnement op NEN Connect hebben hoor ik heel graag van je!

Stuur dan een e-mail naar: rick.otterloo@crow.nl (Rick Otterloo, product owner CROW Online Kennisbank)

Lees meer over: NEN-normen pilot
Deze vraag heeft nog geen reacties.
HomeGroepenRAW Vacatures