Vraag
Stefan Smeets 4 maanden geleden

“Opzoek naar GWW partners regio Brabant”

Beste lezers van dit platform,

Als opdrachtgever ben ik opzoek naar partijen die vanuit een rol als onder aannemer kunnen fungeren als betrouwbare GWW partner uit de regio Brabant, die werkt volgens de RAW Systematiek. 

Wij houden ons bezig met klimwanden, torens, klimblokken, touw/adventure/survivalbanen etc. Kortom, allerlei installaties waarop activiteiten worden uitgevoerd waarbij de voeten boven de vloer komen. En dus ook een bepaald valrisico bestaat. De laatste jaren zien wij een sterke toename van objecten en projecten in de buitenlucht.  En daarvoor adviseren wij onze klanten om gebruik te maken van kiezel (en soms zand) als valdempende ondergrond. Aangezien de valhoogtes bij veel objecten duidelijk hoger gaan dan 3,00 meter (hetgeen bij speeltoestellen de maximaal toelaatbare valhoogte is), hebben wij onderzoek gedaan naar (met name) grindproducten die in staat zijn om vallen vanaf dergelijke grotere hoogte in voldoende mate op te vangen c.q. voldoende demping te bieden.
Uiteindelijk heeft dat geleid tot een productsheet met eisen waar ons valgrind aan dient te voldoen.

Mede met bovengenoemd in aanmerking nemende, zijn wij zoekende naar geschikte GWW onderaannemer(s) in de regio Brabant (bij voorkeur oost-Brabant). We zoeken partij(en) met de juiste equipment en ervaring, met bijv. landschap-(her)inrichting, speel/sportterreinen, recreatieterreinen. Daarnaast flexibel en ervaring met afwijkende specificaties. Tenslotte, ingericht om relatief kleinschalige werken uit te voeren.

Bij interesse gelieve dan per e-mail of telefonisch contact met mij op te nemen: 

Stefan Smeets
stefan@klimwandspecialist.nl
0648067894

1 antwoord
Erik Hendriks
4 maanden geleden

Hallo Stefan, 

Persoonlijk verzorg ik alleen directievoering en toezicht op cultuurtechnische en/of civieltechnische werken, dus ik kan je niet direct helpen. 

Ik heb jouw vraag doorgestuurd heel brutaal doorgestuurd naar Engelen Groen uit Uden. Ik heb daar goede ervaringen mee, wellicht vinden jullie daar een goede partner in.

 

Groeten Erik Hendriks

HomeGroepen