Activiteit

CROW Infradagen Online 2020 - Webinar De weg van asfalt in RAW

03 september
3 september 2020
14:00 tot 15:30
Cursus
27 augustus 2020 | 1 minuut lezen

De CROW Infradagen van 2020 staan in het teken van ‘denken in mogelijkheden’. Met elkaar maken we de Nederlandse infra toekomstbestendig. Door onderzoek te doen naar nieuwe technieken, middelen en mogelijkheden. Nieuwe ideeën die we elke 2 jaar met elkaar delen tijdens de CROW Infradagen. En daar wordt vanaf de 2020-editie de CROW Infradagen Community aan toegevoegd.

3 september Webinar De weg van asfalt in RAW 
De RAW is met de jaarversie 2020 onlangs haar volgende lustrum in gegaan. In dit webinar neemt de CROW Werkgroep Asfalt (WGA) je samen met de Permanente Commissie Technische Regelgeving en Europa (PCT) van de VBW mee in de belangrijkste veranderingen.

Vervolgens gaan we graag met je in gesprek over waar we over 5 jaar willen staan op het gebied van de asfaltregelgeving, o.a. met de CE/DoP, het verkort verslag uit Proef 62 (de typetest op asfalt), de verdichting c.q. holle ruimte van dunne (dek)lagen en nieuwe mogelijkheden van stroefheidsmeting. Daarbij is vooral ook belangrijk dat we afspraken maken over hoe we aan de data komen waarmee we (nieuwe) eisen kunnen onderbouwen.

** Meer inhoudelijke informatie over de Infradagen, de specifieke thema's en de samenvattingen van de papers.

HomeGroepenRAW Vacatures