Nieuwsbericht

RAW Roadshow: om de tafel bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta

Profielfoto van Barbara Hasselaar
19 juni 2023 | 1 minuut lezen

Met de RAW Roadshow gaan RAW'ers vanuit CROW de paden op en langs bij betrokkenen van de RAW-systematiek. Dit kunnen opdrachtgevers zijn, opdrachtnemers, werkgroepleden, cursisten en meer. Tijdens het bezoek gaan zij het gesprek aan over RAW en de betrokkenheid van de professional hierbij.

Deze keer zijn Didi Stroomberg en Marjolein Leezer van de RAW afdrachtenadministratie en Henk Kuipers, RAW beheerder, op bezoek geweest bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta. Daar hebben zij gesproken met Kim Timmermans, toezichthouder, Ferry Zieleman, directievoerder en Edwin Kanters, contractspecialist.
Gezamenlijk een mooie brok ervaring met de RAW-systematiek aan tafel. Er is vooral veel aandacht voor herinirichtingsprojecten bij het Waterschap. En als het gaat om circulariteit en duurzaaheid dan zijn er nog wel wat stappen te zetten, zowel bij de ontwikkleing in de RAW-systematiek als bij toepassing bij het Waterschap. Maar daarbij geven ze wel aan dat hier een samenwerking is weggelegd met de markt.