Nieuwsbericht

Hoe future proof is de RAW-systematiek?

Profielfoto van Barbara Hasselaar
27 juli 2023 | 1 minuut lezen

Met de RAW Roadshow gaan RAW'ers vanuit CROW de paden op en langs bij betrokkenen van de RAW-systematiek. Dit kunnen opdrachtgevers zijn, opdrachtnemers, werkgroepleden, cursisten en meer. Tijdens het bezoek gaan zij het gesprek aan over RAW en de betrokkenheid van de professional hierbij.

Deze keer werd Rob Wiegers bezocht in Rotterdam door Mark van der Sluys en Barbara Hasselaar. Al zeer geruime tijd is Rob lid van de RAW gebruikersgroep en vanuit zijn rol als productmanager GWW bij Brink Groep, waaronder ook de bestekschrijfsoftware valt, nauw betrokken bij de RAW-systematiek.

Hoe ziet Rob de toekomst van de RAW-systematiek? Is het einde van een tijdperk nabij of is de systematiek nog steed future proof? Hij geeft zijn kijk hierop. Zelf noemt Rob de systematiek, mede door zijn nauwe betrokkenheid, 'zijn kindje'. Wel eindigt hij kritisch dat de systematiek continu goed moet worden onderhouden, vooral om ervoor te zorgen dat deze up to date blijft en aansluit bij de behoefte van de gebruikers.

Benieuwd naar het hele interview van een zeer betrokken RAW professional? Bekijk dan hieronder het inspirerende gesprek!