Nieuwsbericht

RAW ontmoet Sarah!

Profielfoto van Barbara Hasselaar
19 december 2021 | 3 minuten lezen

Een aantal van jullie hebben hem of haar al ontmoet, Abraham of Sarah.
Vaak een mijlpaal dat groots gevierd wordt. En daar ben ik het helemaal mee eens: Vier het leven met al zijn kleine en grote mijlpalen!
Laten we dan het jaar 2022 alvast maar een vrolijk kleurtje geven. Want er valt wat te vieren volgend jaar. Wil je weten wat?

RAW is jarig!
En niet zomaar jarig, want op 23 februari 2022 ziet RAW Sarah! 50 jaar RAW, een mijlpaal.

En ja, je leest het goed Sarah en niet Abraham. Al de RAW-professionals werken dus al jaren met een hele gedegen, betrouwbare dame waar je goed afspraken mee kunt maken. En daar zijn we trots op, op deze dame!

Dat de RAW-dame nog steeds jong van geest is en goed functioneert zien we wel terug in de continue stroom aan cursussen die we mogen organiseren zowel online als fysiek. Bestekken die worden geregistreerd, de afgelopen 5 jaar 30.078, in de bezoekcijfers van de RAW-website. Deelname aan kleine en grote (online) sessies en de betrokkenheid van jullie, de RAW-professionals. Het meedenken aan verbeteringen, feedback geven op de jaarrelease, vragen van andere professionals beantwoorden etc.. En daarnaast natuurlijk de betrokkenheid van de RAW- collega’s bij CROW.

RAW gaat met de tijd mee
We maken leuke wervende video’s waarbij we op zoek gaan naar nieuwe RAW-collega’s. Dames hebben voorrang, want we kunnen wel wat vrouwelijk bloed in het RAW team gebruiken 😊. En wat te denken van een online speeddate sessie waarbij deelnemers alvast kennis kunnen maken met potentiële RAW-collega’s. Waarbij we laten zien dat werken bij CROW en voor RAW leuk en interessant is en dat RAW voldoende uitdaging biedt om je in vast te bijten. Houd RAW.nl in de gaten voor de data in 2022.

Party preps
Maar goed, ieder partijtje vergt voorbereiding daar zijn we al druk mee bezig en zal het heel 2022 door lopen. Natuurlijk niet alleen met de keuze van de slingers, taart of hapjes. Maar vooral, hoe zorgen we er de aankomende maanden voor dat jullie RAW-professionals mee delen in deze feest vreugde. Al een klein voorproefje….reserveer donderdag 9 juni in je agenda. Dan zal namelijk het RAW-congres plaatsvinden. Natuurlijk krijgen jullie hiervoor een officiële uitnodiging maar beetje voorpret is al leuk. Daarnaast gaan we het land in, ‘RAW on the Road’, organiseren we aansprekende inhoudelijke sessies, delen we interessante ‘Wist u datjes’ en staan er nog een hoop verassingen op de planning. Logisch is dat we met elkaar de 50 jaar van RAW vieren.

RAW plannen
Naast deze party preps maken we ook gedegen plannen met elkaar, leren we van de eerste jaarlijkse release en komen we in september 2022 met de 2e jaarrelease. Willen we nog meer en beter inzetten op het klantcontact, willen we meer bestekscontroles uitvoeren en, voor jullie als RAW-professionals, zichtbaar zijn door letterlijk te vertellen waar we mee bezig zijn.

Komen we behoeftes van jullie als RAW-gebruikers ophalen en vertalen deze naar nieuwe RAW-kennis. Laten we het aantal leden op RAW.nl doorgroeien, brengen wij jullie als betrokken RAW-professionals vaker voor het voetlicht en gaan we meer gebruik maken van al de input die we kunnen ophalen uit de RAW-helpdesk.

Al jullie kennis en kunde in combinatie met de ervaring en kennis van de RAW-collega’s zorgt ervoor dat we zowel in 2022 maar ook voor de jaren daarna met elkaar bijdragen aan een gedegen en gedragen RAW-systematiek.

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met mijn RAW-collega’s en met jullie als RAW-professionals en hiermee RAW mooi op de kaart te blijven zetten!

We houden je natuurlijk op de hoogte van alle Party Preps via RAW.nl
Heb je zelf een leuk idee voor RAW 50 jaar! Stuur me dan gerust een berichtje via: barbara.hasselaar@crow.nl

Hopelijk tot snel!

Barbara Hasselaar
Community Manager RAW

  • Wil je meer weten over de achtergrond van RAW? Bekijk dan eens RAW 2020 in kort bestek; dit schetst de inhoud en de betekenis van de RAW-systematiek en van het gww-standaardbestek.