Nieuwsbericht

Hoe haal jij meer uit RAW.nl?

18 februari 2021 | 2 minuten lezen

Ruim 630 professionals zijn actief op RAW.nl. Maar dat aantal kan nog groter en met elkaar kunnen we voor meer interactie zorgen. Reuring rondom RAW! Dat is het doel van 2021.

Het doel van de nieuwe website is alles wat betrekking heeft op RAW te verzamelen op één plek. Eén platform voor kennis, projecten, nieuws, en nog veel meer omtrent de RAW-systematiek.

Goed vindbaar en nauw aangesloten op jullie behoeftes als RAW gebruikers.

Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en zijn we ervan overtuigd dat er veel meer uit RAW.nl te halen valt. Voor jullie en door jullie, door CROW en om de RAW-systematiek nog meer van ons allemaal te maken.

Wat haal jij uit RAW.nl?
We zijn daarom benieuwd hoe jij RAW.nl gebruikt. Raadpleeg je kennis, nieuws, RAWeetjes etc..? Lees je de rubriek Vraag en Antwoord? En ben je op de hoogte  hoe het RAW-team jou kan ondersteunen? Stiekem is er al best veel te vinden op RAW.nl. Aan de hand van artikelen willen we je nog meer en beter kennis  laten maken met RAW.nl. Zodat jij als professional naast het halen van informatie, ook zeker informatie brengt voor andere professionals. We gaan er met elkaar een RAW- netwerk van maken. Een netwerk dat natuurlijk al bestaat door de vele werkgroepen, raden en bijeenkomsten. Maar het aankomend jaar gaan we dit verder uitbreiden.

RAW-ambassadeurs

We zoeken RAW-ambassadeurs die ons willen helpen met deze activatie, professionals die willen bloggen, mee willen werken aan RAW-bijeenkomsten en nog veel meer.
Heb je nu al interesse? Laat het mij dan vooral weten via barbara.hasselaar@crow.nl

Neem deel aan het RAW netwerk
Ben je nog niet aangemeld als professional op RAW.nl? Dan is dat de eerste stap die je hier kunt zetten: Maak dan nu een RAW profiel aan!

Wie ben jij als RAW-professional?
Zodra je een profiel hebt aangemaakt is de tweede stap het goed invullen van je persoonlijke gegevens. Upload een foto en vul naast alle verplichte velden vooral ook je profielomschrijving in. Dat maakt het persoonlijker op het steeds groter groeiende RAW-netwerk en laat ook zien wat jou bezig houdt en wat je connectie met RAW is. Kleine moeite maar geeft grote meerwaarde aan je deelname aan RAW.nl.

Expertise
Heb je een RAW-profiel? Zijn je persoonlijke gegevens ingevuld?
Mooi! Dan heb je vanaf nu profijt van alle kennis en ervaring die gedeeld wordt, die jij dus kunt ophalen en zelf kunt delen op RAW.nl.
Als derde stap geef je bij ‘expertise’ aan waar jouw expertise zit en geef je aan waar je zelf meer over wilt weten. Zo ontvang je alle relevante informatie waar jij behoefte aan hebt en kunnen andere professionals zien wat jouw expertise is.

Hoe voer je stap 2 en 3 uit? Heel eenvoudig.
Klik op je naam bovenaan de website. Klik op het ‘pull down menu’, klik dan op persoonlijke gegevens vul deze volledig in en sla op. Ga dan opnieuw naar het menu bij je naam en klik op expertise en vul deze in. Je eerste stappen als zichtbaar professional op RAW.nl zijn gezet.

Een warm welkom voor de nieuwe professionals op RAW.nl en opnieuw een warm welkom voor alle professionals die al waren aangemeld en na deze stappen nog beter zichtbaar zijn in het RAW-netwerk.

Laten we met elkaar aan de slag gaan om de RAW-systematiek, alle zeer betrokken professionals en RAW.nl nog beter op de kaart zetten!

Heb je nog vragen, wensen, verwachtingen of ideeën? Neem dan contact met me op.

Via barbara.hasselaar@crow.nl of via 06- 12062354

Vriendelijke groeten,

Barbara Hasselaar
Community Manager RAW

HomeGroepen