Nieuwsbericht

RAW.nl: Alle RAW-kennis gebundeld

14 januari 2020 | 1 minuut lezen

RAW.nl is naast een informatief platform rondom RAW dé plek waar jij als professional met al je vragen terecht kunt. Samen met andere professionals uit jouw vakgebied kun je discussiëren over actuele onderwerpen, eigen vraagstukken en/of vragen aandragen om van elkaar te leren.

Hét platform voor RAW-professionals

Je kunt op RAW.nl met al je RAW-vragen terecht. Je vind hier snel en eenvoudig antwoorden op vele vragen via de RAWeetjes. Je kunt ook nieuwe vragen stellen, ter visies bekijken of downloaden en meer. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van RAW zoals RAW2020.

Ontvang relevante RAW-informatie op maat

Houd jij je bijvoorbeeld alleen bezig met RAW op het gebied van groenvoorzieningen of riool? En wil je alleen hierover op de hoogte gehouden worden? Geef dan jouw expertise aan tijdens het aanmaken van je profiel. Je kunt je expertisegebieden ten alle tijden aanpassen in je account. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen dit thema en ontvang je dus de voor jou relevante informatie omtrent RAW.

RAW 2020 op komst

Met het oog op de nieuwe RAW in 2020 ben je ook hier op het goede adres. Je wordt op de hoogte gehouden over laatste nieuws omtrent de lancering van RAW2020, maar ook nieuwe onderwerpen en recente ontwikkelingen die aan bod komen in de nieuwe RAW. Wil jij dus als 1 van de eersten weten wanneer de nieuwe RAW gelanceerd wordt? Dan ben je bij www.RAW.nl op het juiste adres.

Wil je meteen een account aanmaken en op de hoogte blijven? Dit doe je eenvoudig via https://www.raw.nl/registreren Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

HomeGroepen