Nieuwsbericht

Ons werk gaat (on)gewoon door

26 maart 2020 | 1 minuut lezen

De gevolgen van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in Nederland zijn overal merkbaar. Zo ook bij CROW. Onze locaties in Ede, Utrecht en Delft zijn dan wel gesloten, thuis zijn wij (on)gewoon open.Deze situatie vraagt veel van onze creativiteit, flexibiliteit en motivatie. Gelukkig hebben we hiervan genoeg bij CROW. Dus zitten onze medewerkers inderdaad niet meer op kantoor maar in de keuken, op zolder of op de logeerkamer. Allemaal op gepaste afstand van elkaar, maar wel heel erg verbonden.

Kijk hoe CROW collega's voor jullie (on)gewoon doorwerken.

BLIJF VERBONDEN
Dat blijven wij namelijk ook met onze klanten. Onze online communities groeien en fungeren nu nog meer als een bron van verbondenheid en inspiratie. En ook onze kennis is natuurlijk beschikbaar via de CROW Online Kennisbank. Dat is dan wel weer heel gewoon.

We willen elkaar niet uit het oog verliezen dus onze ambitie is om geplande evenementen, cursussen, bijeenkomsten en werkgroepen maximaal door te laten gaan, alleen dan online. We willen je hier graag over op de hoogte houden via onze speciale nieuwspagina. Hier kun je de ontwikkelingen op de voet volgen en zie je hoe onze praktische kennis, direct online wordt toegepast. Want bij CROW gaat ons werk (on)gewoon door.

Bekijk het laatste nieuws

VRAGEN
Telefonisch en via e-mail zijn we goed bereikbaar en vragen of terugbelverzoeken worden zo snel mogelijk in behandeling genomen.
Klantenservice CROW
klantenservice@crow.nl
0318 – 69 53 15

HomeGroepen