Nieuwsbericht

Heb jij je al aangemeld?

Profielfoto van Barbara Hasselaar
7 augustus 2023 | 1 minuut lezen

In oktober organiseert CROW 3 online introductiebijeenkomsten om de nieuwe release van de Standaard RAW Bepalingen 2020 met je door te nemen. Natuurlijk is er ook ruimte om jouw vragen te stellen aan de sprekers. De bijeenkomsten duren een uurtje en zijn gratis, maar meld je wel even aan. Ben jij erbij?

Aanleiding

De Standaard RAW Bepalingen 2020 bevat een doordacht en dynamisch stelsel van juridische, administratieve en technische voorwaarden voor het samenstellen van bouwcontracten in de gww. In 2020 verscheen de uitgave als onderdeel van de online kennismodule Contracteren in de GWW en als papieren publicatie.

Programma

Dit jaar brengen we voor de derde keer een jaarlijkse release uit van de RAW-systematiek, omdat CROW met de RAW-systematiek sneller wil inspelen op ontwikkelingen in de markt. Tijdens deze online introductiebijeenkomsten geven CROW-ers Jacques Teunissen, Erik Bolck en Dik Berkheij jou graag een toelichting op de wijzigingen van september 2023. Bekijk het hele programma.

Kom je ook?

Werk jij regelmatig met de RAW-systematiek en wil je weten wat de laatste stand van zaken is omtrent de jaarlijkse RAW release? Je bent van harte welkom op 11, 17 of 19 oktober. De online bijeenkomsten zijn gratis maar meld je wel even aan!

Tijden online sessies

  • 11 oktober van 10 – 11 uur
  • 17 oktober van 11 – 12 uur
  • 19 oktober van 14 – 15 uur