Nieuwsbericht

We zoeken jou! Als werkgroeplid voor de Verduurzaming RAW-systematiek.

Profielfoto van Tom de Water
5 juni 2024 | 1 minuut lezen

Voor onderstaande werkgroepen zoeken wij nog werkgroepleden!

Via de link bij de onderwerpen kun je jezelf als potentieel werkgroeplid aanmelden. Zodra je aanmelding binnen is zullen we hier op korte termijn contact met je over opnemen.
Voor nu: Meld je vooral aan zodat we de goede start kunnen doortrekken richting 2030 en we met een geheel duurzame RAW-systematiek impact maken in de gww-sector!

Verduurzaming RAW-systematiek
Om er voor te zorgen dat we gaan versnellen om de RAW-systematiek te verduurzamen is het Deelprogramma Verduurzaming RAW-systematiek van start gegaan. Inmiddels zijn we voortvarend van start gegaan met op dit moment 14 lopende RAW-werkgroepen. Veel onderwerpen die een bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van de RAW-systematiek.

Maar we zijn er nog niet. Om het uiteindelijke doel waar te maken hebben wij jullie hulp nodig!
Voor iedere nog nieuw op te starten werkgroep zoeken wij 6 tot 10 werkgroepleden. Paritair (In evenwicht) tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Zo zorgen we er voor dat de RAW-systematiek een gedragen systematiek blijft, vertrouwd zoals jullie van ons gewend zijn. 

Informatie
Op zoek naar meer informatie? Daarvoor kun je terecht bij tom.dewater@crow.nl

Wil je weten wat deelname aan een RAW werkgroep nu precies inhoudt? Dat lees je in de flyer Mogen we kennis met je maken.