Vraag
Barbara Hasselaar 3 weken geleden

Gezocht: Gebruikers online Kennismodule Contracteren voor eenmalige klankbordgroep om de kennismodule nog beter aan te laten sluiten bij de wensen van jullie als gebruikers.

We krijgen regelmatig signalen binnen dat de Online kennismodule Contracteren toch niet helemaal goed aansluit bij de wensen van jullie als gebruikers.
We hebben al veel verbeteringen doorgevoerd maar toch worden er zaken gemist die het jullie werk en het gebruik van de onlne Kennismodule daarbij eenvoudiger maken.

Daarom ben ik op zoek naar een 4-tal gebruikers die eenmalig deel willen nemen in een klankbordgroep samen met de product eigenaar en beheerder/ontwikkelaar van de kennismodules bij CROW. We willen met jullie praktische voorbeelden bespreken van waar jullie als gebruikers tegenaan lopen bij het gebruik van de online kennismodule.

Wil je deelnemen? Laat het me vooral weten door een bericht te sturen naar barbara.hasselaar@crow.nl

Heb je nog vragen? Of wil je voorbeelden delen? Ook dat kan via barbara.hasselaar@crow.nl 

Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
Barbara Hasselaar
Community manager RAW

1 antwoord
Ron Reijnders
3 weken geleden

Barbara zoals al aangegeven meldt ik zaken sws per omgaande. Maar als jullie een week voor een gepland oveleg mij even inseinen zal ik in die week extra alert zijn op zaken en deze tijdig doorgeven. Waar nodig met oplossingssuggesties. 

alvast eentje (is al eerder gemeld); je kan de verticale scheidingslijn niet verschuiven en dat is niet handig want jullie teksten zijn breder dan het venster laat zien. 

nog eentje: het is erg onduidelijk wanneer je ergens op kan doorklikken. soms is er een blauw tekstdeel  soms is dat een hyperlink en soms niet. aangezien het pakket sws niet al te snel reageert, wacht je dus soms voor niks omdat het geen link blijkt te zijn.

nog eentje: het zou handig kunnen zijn als je de 'cat RB' eenvoudig naast de 'Standaard' en naast de cat bepalingen kan weergeven.  en dan een print kunnen maken van die combi zou helemaal perfect zijn.

HomeGroepenRAW Vacatures