Nieuwsbericht

Schrijf je vandaag nog in! Alle RAW bijeenkomsten op een rijtje

Profielfoto van Barbara Hasselaar
30 augustus 2022 | 1 minuut lezen

15 september 2022 - Den Haag: RAW Café met als thema: RAW in juridisch perspectief.

In vogelvlucht laat mr. Joost Haest een juridisch licht schijnen op enkele veel voorkomende, opvallende, bijzondere en recente RAW discussies.
Ook nemen we je tijdens dit RAW Café mee in de aanstaande wijzigingen op de Jaarversie 2020; wijzigingen september 2022. Tot slot bespreken we enkele Juridische RAW vraagstukken die zijn binnen gekomen bij de RAW helpdesk en is er volop ruimte voor jullie eigen vragen.
We zien jullie graag op 15 september in Den Haag. Meld je hier direct aan.

27 september 2022: Verkenningsmiddag Straatmeubilair in RAW

Via verschillende kanalen krijgen wij signalen door dat het onderwerp ‘straatmeubilair’ wordt gemist in de RAW-systematiek. Tijd voor actie. Dit doen wij niet alleen, maar juist graag samen met jullie als RAW-gebruikers. Tijdens deze middag gaan we met elkaar in gesprek over wat er wordt gemist, wat er al wel in de systematiek is opgenomen etc. 
Deze verkenningsmiddag is een opmaat naar een nog samen te stellen groep RAW-deskundigen die dit onderwerp, mét input uit de verkenningsmiddag, samen concreet gaan uitwerken. Middels deze 2-traps sessie hopen wij de teksten voor de gebruikers van de RAW versneld gereed te hebben.
We zien jullie graag op 27 september bij CROW in Ede. Meld je hier direct aan.

6, 10 en 18 oktober 2022: Online introductiesessie Standaard RAW Bepalingen 2020 - wijziging september 2022

Wil jij in iets meer dan 1 uur online bijgepraat worden over de belangrijkste wijzigingen september 2022 in de Standaard RAW Bepalingen 2020? Dan is deze introductiebijeenkomst iets voor jou. Zo kun je direct met de wijzigingen op de Standaard RAW Bepalingen 2020 aan de slag! De collega's van het RAW team praten je graag bij en er is ruimte om je varegn te stellen aan een van de professionals.
We zien je graag bij een van de online sessie in oktober. Meld je hier direct aan.