Nieuwsbericht

Nieuwe CROW opleiding Bestekschrijver RAW

Profielfoto van Barbara Hasselaar
17 april 2023 | 1 minuut lezen

Met trots presenteren wij de nieuwe 3-daagse CROW opleiding Bestekschrijver RAW.
Wil jij goede RAW-bestekken leren schrijven? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor iedereen die precies wil weten hoe het vak bestekschrijven in elkaar zit. Je gaat zelf aan de slag met het schrijven van een bestek. De docent voorziet je van feedback zodat je leert hoe je veel gemaakte fouten kan voorkomen. Zo kun je na het volgen van deze opleiding direct aan de slag met het maken van bestekken.

Voor wie is deze opleiding?
Deze opleiding is voor toekomstige of beginnende bestekschrijvers en ontwerpers die bestekken gaan opstellen. Gewenst basisniveau: mbo-4-niveau, civieltechnische kennis en de volgende cursussen zijn gevolgd: Basiscursus UAVBasiscursus RAW  en de Verdiepingscursus RAW. Heb je de cursussen Bepalen met RAW en Beschrijven met RAW gevolgd in plaats van de Verdiepingscursus RAW? Dan kun je ook deelnemen. 

Docenten
Erik Bolck en Lars Birkholz zijn zowel de auteurs als de docenten bij deze opleiding. Beide ook bestekschrijver geweest bij eerdere werkgevers en dus echt ervaringsdeskundige. Nu aangevuld met de kennis van RAW en de ervaring van de vele vragen die bij de RAW helpdesk binnen komen.
Meer weten over deze docenten? Check dat hier.

De opleiding start op 15 juni! Meer lezen en inschrijven kan hier.

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met de CROW cursusadministratie (cursus@crow.nl)
 Of met de docenten Erik (erik.bolck@crow.nl) of Lars (lars.birkholz@crow.nl).